Ključna vrednota podjetja Interdiskont je gradnja zaupanja s kupci, partnerji in sodelavci ter vzpostavitev dolgoročnega in stabilnega sodelovanja z njimi. Interdiskont je zasebno podjetje, ki se osredotoča na prodajo ročnega in električnega orodja. Podjetje si prizadeva, da ostane merilo uspešnosti zadovoljstvo njihovih kupcev. Zato se zavezujejo, da jim zagotovijo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov, obljubljeno funkcionalnost ter varnost. Redno izpolnjujejo tudi njihove servisne obveznosti, da ohranjajo visoko raven zaupanja in zadovoljstva med strankami.

Z uvedbo lastnih blagovnih znamk si prizadevajo najti nove nabavne in prodajne poti, ki bodo koristile njihovim strankam. S stalnim iskanjem inovativnih rešitev se prilagajajo dinamičnemu poslovnemu okolju.

Interdiskont

Spoštovanje raznolikosti in odprtost za spremembe

V podjetju spoštujejo različnost in cenijo raznolikost na vseh ravneh. Prepričani so, da jih spoštovanje različnih pogledov in idej vodi do poslovnega uspeha na različnih trgih. Pripravljeni so na sprejemanje sprememb in novosti, saj se zavedajo, da je le tako mogoče ohraniti konkurenčnost in uspešnost na dolgi rok. Stremijo k neposredni komunikaciji, razumevanju potrošnika ter prilagajanju njihovim potrebam. Njihova temeljna načela vključujejo poštenost, prijateljstvo, kreativnost, strokovnost, timsko delo, pripadnost, odgovornost, znanje, raznolikost, hitrost, fleksibilnost, gospodarnost in podjetnost.

Osebna izkušnja s kupci

Za njih ni zgolj pomembno prodati izdelek, temveč želijo kupcem ponuditi prijetno in osebno izkušnjo. Z namenom, da se čim bolj približajo njihovim potrebam, so že pred leti začeli s terenskimi prodajami v njihovem domačem okolju. Hkrati jih o njihovi ponudbi redno obveščajo preko prodajnih letakov, spletne strani ter radijskih postaj. V podjetju Interdiskont se zavedajo, da so zaposleni ključ do uspeha. Zato se nenehno trudijo ustvarjati okolje, ki spodbuja njihov stalni razvoj, osebno rast ter zagotavlja najvišjo možno kakovost življenja.

Vlaganje v razvoj kadrov

Skrbijo, da imajo zaposleni zdravo in kakovostno delovno okolje, ki jim omogoča lažje usklajevanje med poklicnim in zasebnim življenjem. Poleg tega nenehno vlagajo v razvoj kadrov, spodbujajo njihovo izobraževanje ter jim nudijo možnosti za napredovanje in nove zaposlitve. V podjetju izvajajo različne dejavnosti, ki krepijo prijateljske odnose in spodbujajo timsko delo. To vključuje letna srečanja kot so pikniki, družabna srečanja in izleti, ter tudi športne dejavnosti. Pripisujejo velik pomen intelektualnemu kapitalu, saj le ta predstavlja ključen del njihove organizacije. Zato se osredotočajo na stalni razvoj zaposlenih, ki so prilagodljivi, dinamični in usposobljeni za delo v timu. Danes njihoa ekipa šteje preko 40 rednih in honorarnih sodelavcev.

Razvoj in rast podjetja

Podjetje Inter Diskont je bilo ustanovljeno leta 1989. V prvih letih so se osredotočili na prodajo na večjih organiziranih sejmih po Sloveniji in na območju bivše Jugoslavije. Sčasoma smo svojo prodajo razširili tudi na manjše, tradicionalne dnevne sejme, ki so jih organizirali lokalni kraji. Leta 2008 so zaključili izgradnjo novih skladiščnih prostorov, kar je predstavljalo pomemben korak v njihovem razvoju.

Njihova ponudba vključuje široko paleto izdelkov in opreme za različne namene. Nudijo električno orodje in pribor, akumulatorsko orodje, kompresorsko orodje, varilne aparate, elektro program in svetila ter številne druge izdelke za dom, vrt, industrijo in obrt. Poleg tega imajo lastno blagovno znamko ID Tools, ki predstavlja vrhunsko kakovost in zanesljivost.

Električno orodje

Električno orodje predstavlja ključno kategorijo pri gradbenih, industrijskih in domačih projektih, ki temeljijo na hitri in natančni izvedbi različnih nalog. Z uporabo električne energije omogoča izvajanje dejavnosti, kot so vrtanje, rezanje, brušenje in vijačenje, s poudarkom na natančnosti in učinkovitosti. Poleg svoje moči in natančnosti električno orodje ponuja tudi večjo varnost in udobje pri uporabi. Zaradi odsotnosti potrebe po ročni sili je njegova uporaba manj obremenjujoča, kar dodatno olajša izvajanje različnih opravil. Priljubljenost električnega orodja se kaže tudi v enostavnem vzdrževanju in dolgi življenjski dobi.

Izbira pravega električnega orodja

Pri izbiri električnega orodja je ključno upoštevati njegove funkcionalnosti, zmogljivost, velikost in varnostne funkcije, ki so prilagojene različnim potrebam. Zato je pred nakupom bistveno skrbno preučiti specifične zahteve projekta in izbrati orodje, ki najbolje ustreza potrebam uporabnika. Električno orodje je bistveno za gradbene, industrijske in domače projekte.

Zagotovilo kvalitete – ID Tools

Blagovna znamka ID Tools podjetja Inter Diskont predstavlja zavezo kakovosti in zanesljivosti njihovega prodajnega programa. Skrbno izbrani izdelki, označeni s to blagovno znamko, so prepoznani kot posebej zanesljivi in vredni zaupanja njihovih strank. ID Tools je simbol za kakovost, ki zagotavlja učinkovito in zanesljivo izvedbo vsakega opravila, ne glede na zahtevnost.

Interdiskont

Raznolika ponudba elektro programa in svetil

Odkrijte širok izbor elektro programa in svetil po dostopnih cenah. Na voljo imajo različne vrste varčnih sijalk, LED in halogenskih žarnic, ki bodo osvetlile vaš dom. Za profesionalce nudijo močna LED svetila z visoko svetilnostjo in nizko porabo energije, akumulatorske LED žaromete na stojalih za enostavno postavitev ter delovne svetilke za osvetlitev težje dostopnih mest. Poleg tega imajo v ponudbi tudi pretvornike napetosti, električne podaljške, spajkalne pištole in še več. Zagotavljajo hitro dostavo na vaš naslov.

Interdiskont gradi zaupanje s strankami, partnerji in zaposlenimi ter se zavezuje k dolgoročnemu sodelovanju. Z vztrajnim iskanjem inovacij se prilagajajo dinamičnemu trgu, pri čemer spoštujejo raznolikost in spodbujajo timsko delo. Stalno vlagajo v razvoj kadrov ter zagotavljajo kakovostno delovno okolje. Že od  leta 1989 se nenehno prilagajajo novim potrebam trga. Ponujajo raznoliko paleto izdelkov, vključno z lastno blagovno znamko ID Tools, ki simbolizira kakovost. Njihova ponudba elektro programa in svetil zadovolji potrebe tako profesionalnih kot domačih uporabnikov, ob tem pa zagotavljajo hitro dostavo na dom.