tepihi za avto

Iščete gumijaste tepihe po meri za vaš avto? Potem so Gledring tepihi prava izbira za vas – več na www.gledring.com/sl/produkti/gumijasti-tepihi. Če boste nadaljevali z branjem, boste izvedeli vse prednosti omenjenih tepihov, ki prepričajo prav vsakega uporabnika. Zakaj, pa preberite v nadaljevanju.

Tepihi za avto Gledring, kot ste si jih vedno želeli

Podjetje Gledring slovi po skrbno oblikovanih gumijastih tepihih za avtomobile, ki se vsakemu vozilu prilegajo 100 %, saj so za vsakega naročnika mere vzete natančno, precizno in so narejeni ročno. Tepihi za avto so opremljeni z originalnimi pritrditvenimi čepi, ki poskrbijo, da gumijasti tepih ne drsi pod nogami in poskrbijo za večjo varnost v vozilu. Ne pozabite, da je samo najboljše dovolj dobro za Gledring. Tepihi za avto Gledring z zasnovo robu zadržujejo umazanijo in prelivanje tekočine, popolno zaščiti vaše vozilo. Mere tepiha so narejene tako natančno, da umazanija nikakor ne more priti mimo roba. Vsak rob je v višini natančno 13 mm, kar daje vozilu eleganten videz, tepihi pa se zlijejo z vozilom in nudijo popolno zaščito vsakega vozila.

Ne glede na to, da gre samo za tepihe, ki jih boste pritrdili v notranjost avtomobila, morajo biti tudi le ti prijetnega videza in dizajna. Sicer pa omenjeno podjetje slovi po kakovosti in inovativnosti tudi, ko gre za dizajn tepihov. Zato so na trg prvi lansirali gumijaste tepihe, ki nimajo klasičnega dizajna kock, ki jih je težko oz. nemogoče v popolnosti očistiti. Njihovo inovativno delo je prepoznala avtomobilistična revija Autobuild, ki jim je podarila posebno nagrado za kakovost in design gumijastih tepihov Gledring za leto 2018. To je prav posebna nagrada, ki pripada oblikovalski ekipi podjetja, saj že leta skrbijo za napreden in sodoben dizajn njihovih izdelkov, ki vedno znova pišejo nove smernice v avtomobilski industriji. Poleg vsega omenjenega imajo tepihi Gledring tudi pritrdilne čepe, ki poskrbijo za dodatno varnost v avtomobilu. Čepi na tepihu so prilagojeni glede na blagovno znamko in model vozila, tako da se čepi vedno prilagajajo obstoječim čepom v vašem vozilu. Čepi na tepihu so narejeni iz kakovostne PVC plastike, ki je odporna na udarce in se ne zlomijo ali počijo.

tepihi za avto

Tepihi za avto – enostavno čiščenje

Na tem mestu povejmo, da je podjetje Gledring prvo, ki je razvilo tepihe za enostavno čiščenje. Tepihi za avto nimajo robustnega izgleda kock, ki jih težko očistimo ali jih sploh ni mogoče čistiti zaradi notranjih ostrih robov. Gumijasti tepihi Gledring imajo ravne linije brez ostrih robov in hkrati dajejo izgled nežne avtomobilske pnevmatike. Sam dizajn je bil zasnovan tako, da se umazanija s čiščenjem enostavno odstrani. V podjetju za popoln rezultat priporočajo čistilo Gledring, ki je namenjeno suhemu čiščenju tepihov, brez uporabe vode.

Tepihi za avto brez neprijetnega vonja

Za izdelavo gumijastih tepihov Gledring v podjetju uporabljajo najkakovostnejše materiale, ki so opremljeni z vsemi certifikati, ki jih potrebujejo za prodajo v vseh državah po svetu. Zaradi kakovostne gume, ki se uporablja v proizvodnji, tepihe Gledring odlikuje nadpovprečno dolga življenjska doba. Ker je material iz katerega je narejen tepih naraven in ne regenerat, je tudi prijetnega vonja, kar še posebej pohvalijo stranke in so zelo navdušene, da v njihovem avtomobilu ni neprijetnih vonjav po umetnih materialih.

Glede na vse prebrano, se zagotovo sprašujete: »Kje lahko naročim Gledring tepihe?« Preprosto obiščite njihovo spletno stran in jim preko kontaktnega obrazca pošljite povpraševanje. Ekipa bo v najkrajšem možnem času dogovorila na vsa vaša vprašanja in vam poslala ponudbo za želene tepihe. Potem pa se boste odločili, ali ponudbo sprejmete, ali ne. V primeru naročila tepihov, jih boste v nekaj dneh prejeli na želen naslov in jih pritrdili v vaš avtomobil. Verjemite, da boste nad tepihi za avto zagotovo navdušeni in jih ne boste želeli zamenjati za nič na svetu.